Петер Артс: Болката е временна, гордостта – вечна!

Световната кикбокс легенда идва у нас за трети път

Петер Артс: Болката е временна, гордостта – вечна! | StandartNews.com

Дни преди четвъртото издание на едно от най-зрелищните бойни шоута у нас Senshi, световната кикбокс легенда Петер Артс даде интервю за българските фенове на бойните спортове. Той ще бъде сред специалните гости на галавечерта на 26 октомври във Варна.

Г-н Артс, предстои ви да дойдете отново в България заедно с четирима от своите най-добри бойци, които ще се бият на арената на Senshi в морската столица. Какви са очакванията Ви?

Точно така, това ще е третият път, в който ще дойда в България по покана на веригата галавечери SenshiI. Сигурен съм, че и този път шоуто ще бъде страхотно и съдейки от бойната карта, очаквам много оспорвани и тежки битки на ринга. И четиримата нямат търпение да пристигнат във Варна.

Трима от бойците ви ще се бият в стил фул контакт карате киокушин. Имат ли предишен опит по тези правила и кой от тях според вас ще се представи най-добре?

Това е изключитeлно сложен въпрос, защото те са страхотни бойци. Трудно ми е да отговоря кой от тях ще блесне най-много, но се надявам всички да се справят много добре на ринга.

Томас Дуве е единственият от вашите възпитаници, който ще се бие по правилата на К-1. Разчитате ли на специална стратегия за неговия двубой?

Разбира се,  да. Но няма да издавам подробности - ще видите на 26 октомври.

Преглеждайки бойната карта на галавечерта, кой мач според вас ще е най-зрелищен?

Сигурен съм, че ще е повече от един. Всички бойци в програмата са изключително добри, очаквам много фойерверки!

Какъв е най-важният съвет, който давате на своите състезатели, преди да се качат на ринга?

Болката е временна, гордостта – вечна!

Какво бихте казали на всички фенове на Senshi?

Нямам търпение да дойда в България, гответе се за страхотни битки!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай