Павел Колев : Писмено отказах заплатата в Левски!

Последвали го и треньорите, и играчите

Павел Колев : Писмено отказах заплатата в Левски! | StandartNews.com

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев се е отказал от заплатата си - заради лошото финансово състояние на клуба. Същото са направили треньорът Петър Хубечв и помощниците му.

Футболистите пък са се отказали доброволно от премии.

Ако феновете продължат да даряват, Левски ще довърши сезона, каза още Колев.

"Изказването на Венцеслав Стефанов е дребнотемие и е нелепо да го коментираме точно днес. То е типично за него. Не смятам да му отговарям. Не е разкрил нищо от кухнята на клуба, защото няма нищо вярно

Ако някой се направи, че не е чул или не е разбрал това, което ще кажа, той е кръгъл идиот или цели нещо друго. Ще го кажа - нито една стотинка от даренията няма да отиде за плащане на заплати, а само по сметката на НАП.

На първо място моята заплата не е цитираната от Стефанов, а поне три пъти по-малка. И второ, още януари съм се отказал от нея. Писмено. Това е морален акт. Докато всички треньори и служители не си получат заплатите, аз нямам морално право да я получа. Не съм единствен.

И други хора са го направили. Треньорите се отказаха от заплатите. Футболистите не получават премии от ноември. Те дойдоха при мен и доброволно го направиха, когато се разбра, че можем да имаме проблеми, каза Павел Колев..

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай