Отворени врати и супер томбола в Pulse Fitness & Spa

Уникална седмица на събитията в лайфстайл верига номер 1!

Отворени врати и супер томбола в Pulse Fitness & Spa | StandartNews.com
  • Уникална седмица на събитията в лайфстайл верига номер 1!
  • Само от 20 до 26.09 всеки е добре дошъл в клубовете от веригата в София или Пловдив

Нов сезон в Pulse Fitness & Spa! Нови лица, нови емоции и много изненади! Включете се в седмицата на събитията от 20 до 26.09! Всеки е добре дошъл! Ето какво Ви очаква:

Гост-треньори от Европа!

Някои от най-популярните фитнес инструктори на Стария континент пристигат в България за ексклузивни групови тренировки. Посланиците на EREPS /European Register of Exercise Professionals/ лично участваха в цялостното ребрандиране на фитнес класовете в Pulse Fitness & Spa. Те ще водят лично първите занимания, а входът е напълно безплатен!

Отворени врати за всички!

Ако просто искате да дойдете на фитнес, спа или групово занимание, а не сте член на веригата, това е Вашият шанс! Може да се възползвате от неограничен брой посещения в рамките на седмицата на събитията. Просто се регистрирайте!

Супер томбола!

Награди на стойност над 10 000 лева ще бъдат раздадени в лотария, в която участват всички, които посетят клубовете Pulse Fitness & Spa в рамките на специалната седмица. Те включват: 3 едногодишни карти за клуба, уикенди в Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Sveti Vlas, смарт гривни Active Gym, хранителни добавки, спортни стоки и още много други!

Как да участвате?

Много е лесно! Просто се регистрирайте като последвате ТОЗИ ЛИНК. Тези от Вас, които са клубни членове на Pulse Fitness & Spa, не се нуждаят от регистрация. Единствено трябва да посетите някой от клубовете в София или Пловдив в периода 20-26.09.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай