Отложиха дербито "Левски" - Локо (Пд)

Ботев (ПД) - Черно море се изтегля за 14,45 ч на 7 октомври

Отложиха дербито "Левски" - Локо (Пд) | StandartNews.com

Двубоят между "Левски" и Локомотив Пловдив от 12-ия кръг на efbet Лига очаквано бе отложен. Това съобщиха официално от Българския футболен съюз.

Причината е, че в "Левски" има 11 футболисти с положителни тестове за коронавирус, което според разпоредбите на Медицинската комисия означава, че двубоят не може да се състои. Мачът между "сините" и "смърфовете" трябваше да се проведе в събота от 17:30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Ето какво написаха от БФС: 

"На база представени индивидуални PCR - тестове на състезатели и треньори от ПФК „Левски“ Сф,  Медицинската комисия при БФС констатира, че с положителен резултат за Covid-19 са 11 професионални футболисти с трудови договори. Предвид горното, съгласно решение на ИК на БФС поради карантинирани над 10 състезатели с професионални договори на ПФК „Левски“ Сф, срещата от XII – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Левски“ Сф – ПФК „Локомотив 1926“ Пд насрочена за 07.11/събота/2020 г от 17.30 часа се отлага.

Срещата от XII – ти кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на ПФК „Ботев“ Пд – ПФК „Черно море“ Вн ще се играе на 07.11/събота/2020 г от 14.45 часа, вместо от 15.00 часа".
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай