Сряда,

Още двама чужденци си тръгват от "Левски"

От: Администратор -
A
A
A

Очаквано още двама от чужденците в "Левски" напускат заради финансовата криза. Треньорът Георги Тодоров разкри,  че става въпрос за Холмар Ейолфсон и Каргас. Днес "сините" представиха новите екипи Joma с които ще играят в първенството. 

Старши треньорът на Левски Георги Тодоров говори преди медиите преди първия мач на "сините" за новия сезон в efbet Лига. Наставникът коментира ситуацията в клуба, евентуалните нови попълнения и как върви подготовкака на състава за мачовете.

"Имаме 18 човека, ще бъде дълъг период, много хора си заминаха. Трябват ни още хора на позици, особено в защита. Ще бъде дълъг процес. Когато е на терена Ники Михайлов ще е капитан. Втори капитан не сме обсъждали. Това е най-малкия проблем".

"Боби Цонев трябва да разреши проблемите със стария си клуб, след известно време ще е част от отбора. Той ще тренира с нас. Мисля, че ще бъде част от отбора. Винаги съм мислил, че с Ради [Цонев] имат място в Левски. Божинов си е Божинов. Има много функции и се надявам, че ще ги покаже и на терена. Няма да може да играе 90 минути, но в минутите, в които ще играе ще бъде полезен за отбора".

"Това, с което разополагаме, тези хора ще излязат да играят. Каргас има желание да напусне. Мога само да му благодаря. Той е човек с характер, не е изявявал желание да не тренира. Винаги се раздава и дори вчера беше готов да играе. Има обаче ситуации с мениджъра си, не е изгодно да играе за нас. Но наистина има желание да играе, за го видях. Ще се радвам, ако си намери отбор и бъде по-щастлив. Не мисля обаче, че му беше лошо тук, но такава е ситуацията".

"Много по-добре и като настроение. В понеделник получиха част от заплатати си и това има значение. Обстановката е съвсем различна. Всеки който остане ще се бори в името на Левски. Всеки ще допринесе с каквото може за изграждането на един боеспособен отбор.

"Надявам се да издържат, но като гледам тестовете, които им правихме, има хора, които трябва доста да поработят. Трябва да компенсираме с повече движения и физика. Според мен нещата много се объркаха покрай прекъсвавето", заяви Тодоров.

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички