Общото събрание на "Левски" решава съдбата на клуба

Очакват се минимум 200 акционери

Общото събрание на "Левски" решава съдбата на клуба | StandartNews.com

Очакваното с голям интерес Общо събрание на акционерите на ПФК "Левски" ще се проведе днес от 11,00 ч. Заради очакваното лошо време сбирката ще е на ВИП паркинга на сектор "А" на ст. "Виваком Арена - Георги Аспарухов". На събранието трябва да бъде избран нов Надзорен съвет, както и нов управителен съвет. Също така ще бъде представен от Наско Сираков и план за спасяването на "Левски". Участие се очаква на минимум 200 от общо 1184 акционери в синия клуб.

Ето какво написаха от клуба към участниците в събранието:

"Уважаеми акционери на „ПФК Левски", 

Във връзка с решенията на Министерски съвет за удължаване срока на извънредната епидемиологична обстановка и в следствие на предприетите мерки за ограничаване на разпространение на вирус COVID-19, Ви призоваваме да бъдете с предпазна маска при присъстватеието Ви на годишното Общо събрание на акционерите на „Професионален футболен клуб Левски“ АД, което ще се проведе на 17 юли 2020 г. от 11:00 ч. в сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“.

Призоваваме всички решили да присъстват за спазване на дистанция от поне 1,5 метра при регистрацията, която започва в 10:00 часа на 17 юли 2020 г".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай