Ноле падна от Агут в Маями (ВИДЕО)

Драмата с Кърмод била причината за загубата

Ноле падна от Агут в Маями (ВИДЕО) | StandartNews.com

Световният номер едно Новак Джокович се провали и на Мастърса в Маями. След като в предишния турнир от тази серия в Индиън Уелс си тръгна рано-рано в третия кръг след изненадващо поражение от непоставения ветеран Филип Колшрайбер, сега на Източното крайбрежие 1/8-финалите се оказаха непреодолимото за него стъпало. 

Сърбинът преклони глава след 6:1, 5:7, 3:6 пред 25-ия в света Роберто Баутиста-Агут за малко повече от два часа и половина. Досега за първи път в кариерата на Ноле в Маями се случи той да поведе в първия сет и да позволи да бъде обърнат.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

По този начин Роберто Баутиста-Агут се превърна в истинска черна котка за световния номер през тази година. Той му нанесе второ поражение през 2019 г., след като го победи и в началото на годината в Доха. След мача пък Ноле обясни, че слабото му представяне на Мастърсите в САЩ се е дължало на войната срещу него извън корта, поведена заради уволнението на изпълнителния директор на АТР Крис Кърмод. 

Мнозина видяха в това пръста именно на сърбина, което му доведе критики от Рафаел Надал и Роджър Федерер. Проведе се студена война между големите имена в тениса в последните дни, което явно се е отразило на Джокера и той беше неузнаваем. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай