Наско Сираков с драматични думи за Левски и Бойко Борисов!

Писмото на мажоритарния собственик на "сините"

Наско Сираков с драматични думи за Левски и Бойко Борисов! | StandartNews.com

Публикувано бе изявление на мажоритарния собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков. Ето част от него:

 Скъпи левскари,

На 20 септември 2024 г. бе направена огромна стъпка от изключителна важност за „Левски“!

Тя бе възможна, благодарение на подкрепата и съдействието на Председателя на ПП „ГЕРБ“ – г-н Бойко Борисов, който винаги е заявявал своята лична и професионална ангажираност към „Левски“ и българския спорт.

Министерският съвет прие решение, по предложение на областния управител на област София г-н Стефан Арсов, за безвъзмездното прехвърляне на стадион „Георги Аспарухов“ и комплекс „Герена“ на Столична община.

Решението на служебното правителство, с Министър-председател г-н Димитър Главчев, е във връзка с направено искане от кмета на Столична община – г-н Васил Терзиев и Председателя на СОС г-н Цветомир Петров, и решение на Столичния общински съвет, с което се дава съгласие общината да придобие безвъзмездно правото на собственост върху имотите.

Синхронизираната и екипна работа на институциите, в лицето на Министерски съвет, Областна управа, Столична община, Министерство на младежта и спорта, доведе до гласуване на най-отговорното решение за съдбата на нашия стадион. Решението на Правителството, в полза на „Левски“, отвори широко вратата на екипа ни да продължи уверено своята работа по цялостно модернизиране на спортната инфраструктура и бъдещото изграждане на нов стадион.

Постигнатото е истинско доказателство, че футболът е обединител! Когато институциите работят в синхрон – най-големият печеливш е спортът!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
OmeX
преди 25 минути

Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо:----- https://do.my/xpro

Откажи