Напуска ли? Гуардиола с горещи думи за Сити

Как реагира наставникът на този въпрос

Напуска ли? Гуардиола с горещи думи за Сити | StandartNews.com

Пеп Гуардиола остана мълчалив относно бъдещето си като мениджър на Манчестър Сити на фона на спекулациите, че може скоро да напусне, тъй като договорът му изтича в края на сезона.

"Гражданите", които са втори в класирането на Висшата лига, на точка от лидера Ливърпул, отново ще бъдат без полузащитника Кевин Де Бройне, когато приемат Фулъм в събота.

"Няма да говоря на тази тема, когато ще се случи, ще се случи", каза Гуардиола относно напускането си.

Испанецът защити клуба, който е разследван за предполагаеми нарушения на правилата за финансов феърплей, което потенциално може да доведе до отнемане на точки, глоба или  изпадане в по-долна дизивия, ако бъде признат за виновен.

"Аз съм част от този клуб, дълбоко в костите си и най-добрият начин да защитавам клуба е да печеля мачове и да върша работата си възможно най-добре", каза Гуардиола.

"Разбира се, че ще защитавам клуба, вярвам на всички хора, които работят тук от много, много години. Най-добрият начин да го защитаваме е като си вършим работата най-добре . . . всеки, който работи тук, има своя собствена отговорност. Обичам този клуб и винаги ще бъде така", добави той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай