На Острова: Джошуа няма да се бие в Турция

Най-вероятно боя с Кобрата ще е на новия стадион на Тотнъм

На Острова: Джошуа няма да се бие в Турция | StandartNews.com

Английските медии не са убедени в информацията, която се появи днес, че Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще се бият през месец май в Истанбул на стадиона на Бешикташ „Водафон Парк“.

По-рано вчера самият Кубрат потвърди новината, споделяйки статията на колегите от БТВ. В последствие пък брат му Тервел заяви, че преговорите са на финалната фаза като месецът и мястото (Истанбул) са сигурни.

Водещите издания на Острова не пропуснаха голямата новина, долетяла от България, но не са убедени, че е вярна. „Daily Mail” и „The Sun” вкупом споделят, че официално потвърждение за мача няма като според тях преговорите между двете страни продължават.

От „The Sun” са категорични, че няма шанс суперсблъсъкът да бъде в Турция като по тяхна информация Джошуа е съгласен единствено да се боксира във Великобритания, САЩ и Саудитска Арабия.

„Daily Mail” пък припомня, че Джошуа се е боксирал само два пъти извън Великобритания, в двете срещи с Анди Руис в Ню Йорк и Саудитска Арабия. Според изданието шансът това да се случи отново е минимален и най-вероятният домакин на двубоя с Пулев ще бъде новият стадион на Тотнъм.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай