На 89 г Бърни Екълстоун иска дузина деца

Съпругата му Фабиана го дари с първо момче

На 89 г Бърни Екълстоун иска дузина деца | StandartNews.com

Милиардерът Бърни Екълстоун, който е и бивш шеф на Формула 1 мечтае за още деца. Преди седмица 89-годишният Бърни стана баща за четвърти път, но обяви, че не се чувства стар. Последната му съпруга Фабиана Роси (44) му роди син. Момчето е първо за Екълстоун след 3 дъщери.  

„Сега разполагам с повече време и се надявам да го прекарам със сина си и да го видя как расте. Не знам дали ще спрем дотук. Може би той ще има братче или сестриче. Фабиана каза, че иска семейство и аз ѝ отговорих: „няма проблем за мен. Половин дузина деца ми звучи страхотно“, коментира Бърни дни след раждането пред The Sun.

Екълстоун има 3 дъщери – Дебора (65), Петра (31) и Тамара (36). Той призна, че преди се е грижел повече за бизнеса си, отколкото да отглежда децата си, но с Ейс смята да бъде различно.

„Фабиана ми е направила списък с доста неща, които да правя, сред тях са дори сменяне на памперси. И аз съм ок с това“, добави могулът.

Бърни и Фабиана се запознаха през 2012 на спортно събитие – 3 години след развода му с хърватския модел Славица. Двамата бяха заедно на олимпиадата в Лондон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай