Мотористи нападнаха с ножове звезди на Арсенал (ВИДЕО)

За радост няма пострадали, жената на Йозил също била там

Мотористи нападнаха с ножове звезди на Арсенал (ВИДЕО) | StandartNews.com

Звездите на Арсенал Месут Йозил и Сеад Колашинац бяха поставени в доста неприятна ситуация, след като колата, в която са се придвижвали, е била нападната в Лондон. В социалната мрежа „Туитър“ се разпространи 8-секундно видео, в което се вижда как Колашинац обикаля около колата, в която той и Йозил са се придвижвали, опитвайки се да прогони нападателите. Германският национал Йозил не се вижда на видеото, като очевидно той е останал в автомобила. Случката е станала вчера привечер.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК

С изявление по случая излезе лондонската полиция. В официалната позиция беше пояснено, че става въпрос за група мотористи, които са нападнали превозното средство на двете звезди на севернолондонския гигант. Споменава се също така, че нападнатите са се измъкнали невредими от ситуацията. Официално изявление имаше и от Арсенал, което гласеше следното: „Поддържаме контакт и с двамата играчи и всичко около тях е добре“.

Съпругата на Месут Йозил – Амине Гюлше е била в джипа на футболиста по време на атаката. Според източник на ESPN една от причините Йозил да не напусне возилото по време на целия екшън била именно присъствието на Гюлше. Той останал в колата с цел да защити своята любима, ако някой от пристигналите на мотори нападатели успее да се вмъкне вътре.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай