Меси с доживотен договор с Барселона

Контрактът става факт до лятото

Меси с доживотен договор с Барселона | StandartNews.com

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу обяви, че клубното ръководство готви уникална оферта за нов договор на суперзвездата Лионел Меси. Според източници от "Камп Ноу" желанието на всички в ръководството било 31-годишният голаджия да преподпише най-късно през следващия сезон, но в случая не става дума за обикновена сделка, а за такава, която ще го остави в отбора завинаги. 

“В плановете ни е да предложим нов договор на Лео. Той е иноватор и носи много на клуба, а все още е млад, на 31 години е. Има още две години от сегашната си сделка. Но в него има още много футбол и поради това ще седнем в близко бъдеще, за да говорим и да изпълним задачата си - да го задържим при нас за още много години напред”, каза Бартомеу в интервю за ESPN.

“Меси прави разликата във всеки мач. Най-добрият играч в света. Връзката му с Барса ще бъде вечна. Работим в тази насока, защото той е нашият лидер. Промени изцяло значението на нашия клуб”, добавя още президентът. Меси е в Барса от 2001 г, като е преминал рез всички формации на "блаугранас".

фото ЕПА/БГНЕС

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай