Меси лее сълзи, жена му и децата гледат

В рамките на около 2 минути всички в залата го аплодираха, а това само го разчувства още повече

Меси лее сълзи, жена му и децата гледат | StandartNews.com

Лионел Меси се сбогува с "Барселона" с емоционална пресконференция, на която се разплака неутешимо пред феновете и пред роднините си. Аржентинецът прекара последните си 20 години в каталунския клуб и се превърна в един от най-великите футболисти за всички времена.

В четвъртък "Барселона" обяви, че заради наложените финансови регулации от Ла Лига Меси не може да остане и двете страни се разделят.

На дадената днес финална пресконференция на Меси присъстваха фенове, журналисти, негови бивши и доскорошни съотборници като Жерар Пике, Жорди Алба, Серхио Бускетс. Там бяха и неговата съпруга, както и трите му деца.

Още с излизането си на сцената 34-годишният нападател се разплака. Първото, което каза, е че не е искал да си тръгва, но не му е оставен избор. Добави, че е благодарен на клуба за всичко, което му е дал и че никога не си е представял, че ще напусне по подобен начин. Разочарован е, че в последния месец не е можел да играе футбол пред феновете на "Барса".

В рамките на около 2 минути всички в залата го аплодираха, а това само го разчувства още повече.

Меси уточни, че през миналата година наистина е искал да напусне клуба, но сега е нямал такива намерения, и призна, че ПСЖ е една от възможностите, но и че е получил много обаждания и води разговори с други клубове.

"Много неща минават през главата ми. Още не мога да осъзная, че напускам този клуб и това ще промени живота ми. Трябва да го приема и да продължа напред. Когато дебютирах, една моя мечта се изпълни и всичко последвало бе невероятно. Винаги ще помня момента, в който започнах", заяви нападателят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай