Мбапе избухна! Кой се опитва да го натопи

Нападателят е разследван в изнасилване, след като жена е подала оплакване срещу него

Мбапе избухна! Кой се опитва да го натопи | StandartNews.com

Източник: Инстаграм/Килин Мбапе

Килиан Мбапе е убеден, че Пари Сен Жермен стои зад обвиненията в изнасилване, в които се замеси през седмицата. Суперзвездата на Реал Мадрид беше в Стокхолм в компанията на Норди Мукиеле от Байер Леверкузен миналата седмица в опит да разтовари по време на паузата за националните отбори.

Мбапе не бе повикан за мачовете на Франция срещу Белгия и Израел от Лигата на нациите заради лека травма. Според някои шведски медии Мбапе е разследван в изнасилване, след като жена е подала оплакване срещу него, допълва webcafe.bg.

Нападателят определи информацията като "фалшива новина", а впоследствие френски медии писаха, че Мбапе е напуснал Стокхолм ден преди въпросния инцидент.

"Фалшиви новини! Много удобно да се случи случайно точно преди изслушването", написа в Х Мбапе.

Според медиите във Франция Мбапе обвинява ПСЖ за ситуацията. Нападателят в момента съди бившия си клуб за 55 милиона евро неизплатени заплати от последните си няколко месеца в Париж.

Мбапе вярва, че ПСЖ се опитва да съсипе репутацията му и че води целенасочена кампания срещу него, съобщава Cadena SER.

В сряда Le Parisien писа, че Мбапе наистина е правил секс с жена във въпросния хотел по време на пътуването си до Стокхолм, но всичко се е случило по взаимно съгласие. Изданието не съобщава дали въпросната жена е същата, която е подала сигнала за изнасилване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай