MAX Sport ще излъчи всички двубои за Шампионската лига по баскетбол

Отборът на Левски започва кампанията си за влизане в групите на FIBA Шампионска лига от „Арена Армеец“

MAX Sport ще излъчи всички двубои за Шампионската лига по баскетбол | StandartNews.com
  • Спортните канали на А1 ще излъчат всички двубои от квалификационния турнир за Шампионската лига по баскетбол в София
  • Отборът на Левски започва кампанията си за влизане в групите на FIBA Шампионска лига от „Арена Армеец“

Левски започва своя поход в европейските клубни турнири на 14 септември с двубой срещу украинския БК Прометей. Феновете на спорта могат да гледат квалификацията за Шампионската лига по баскетбол в прякото предаване на MAX Sport 2 oт 17:00 ч. Спортните канали на А1 ще излъчат всички двубои от квалификационния турнир, който ще се проведе в столичната „Арена Армеец“, включително и финала на 18 септември.

Предимство за сините ще бъде, че квалификационния турнир за FIBA Шампионската лига ще се в София, а неслучайно казват, че у дома и стените помагат. Ако се справи с украинците, Левски ще се изправи в двубой срещу Опава. Чешкият тим стартира директно от полуфиналната фаза на турнира, а мачът е насрочен за 16 септември от 18:30 ч., като отново ще се излъчи пряко по MAX Sport 2.

В другия поток един срещу друг се изправят руският Парма (Перм) и израелския Апоел (Ейлат). Мачът е от 20:00 часа на 14 септември и ще се излъчи на живо по MAX Sport 2. Парма се представи колебливо в контролите, загубвайки последната си проверка срещу друг руски отбор Уникс. Израелците пък идват заредени след силен сезон в домашното първенство. Френският Льо Ман очаква победителя на 16 септември в пряк сблъсък за място на финала.

Финалният двубой ще се проведе на 18 септември от 18:30 ч., отново в „Арена Армеец“, а победителят се класира директно за груповата фаза на FIBA Шампионска лига. Срещата ще се излъчва пряко по MAX Sport 2.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай