Маските на кои отбори са най-скъпи

Барселона е на първо място по цена

Маските на кои отбори са най-скъпи | StandartNews.com

Футболът в Западна Европа все още се играе без публика и това бърка дълбоко в гърлото на големите клубове. От дефекта обаче всички веднага постигнаха ефект, като пуснаха предпазни маски с цветовете на отборите си. Те се появиха постепенно и вече са разработена ниша. 

Как върви търговията и къде са най-скъпите? 

В класация, изготвена от испанския  сайт Апуестас депортивас за петте големи първенства на Стария континент, най-солидни приходи очакват в Барселона - маските, брандирани с цветовете на едноименния отбор, струват по 18 евро. 

В Италия най-скъпите са на Рома, а в Англия на Манчестър Сити - те са по 15. 

Впрочем, на Острова три клуба търгуват своите предпазни средства по 19 евро, но цената е за 3 броя - това са Манчестър Сити, Астън Вила и Евертън. 

В Германия най-скъпите са на Хофенхайм - 12 евро и 95 евроцента. Може би обяснимо, като знаем, че собственик на клуба е бизнесменът и милиардер Дитмар Хоп. Маските на Байерн Мюнхен са с едно евро по-евтини, пише БНР.

На дъното на европейската класация са други двама представители на Бундеслигата - Байер Леверкузен и Борусия Мьонхенгладбах. Ако сте техни привърженици, ще се бръкнете с 2 евро и 99 евроцента. 

От общо 98-те клубове от петте елитни дивизии 49 търгуват с маски, допълва изданието.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай