Ман Юнайтед стартира преговори за Ериксен

Солскяер иска да има сигурен заместник ако Погба си тръгне

Ман Юнайтед стартира преговори за Ериксен | StandartNews.com

Манчестър Юнайтед са започнали официални преговори за привличането на аса на Тотнъм Кристиян Ериксен, съобщава „ESPN“. С неясното бъдеще на Пол Погба „червените дяволи“ се надяват да успеят да привлекат датчанина, който по-рано това лято заяви, че желае да се впусне в ново предизвикателство. Ериксен беше свързван с доста от големите клубове на Стария континент, включително двата мадридски отбора на Реал и Атлетико, но не стигна до официални преговори.

Мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер нееднократно заяви, че няма съмнения в това, че Погба ще остане на „Олд трафорд“ и през следващия сезон, но самият французин ясно дава да се разбере, че иска да напусне. Миналата събота той дори не пожела да замине за Кардиф с отбора за контролата с Милан, за да форсира трансфера си в Реал.

Един друг трансфер може да се окаже повратният момент в цялата ситуация. Според различни информации в Испания Тотнъм ще отправи оферта за играча на Бетис Джовани Ло Селсо на стойност от 60 милиона евро. При това положение „шпорите“ биха могли да се разделят с датчанина, чиито договор изтича другото лято и сега е последният момент, в който може да вземат някакви пари за него.

Следващите часове ще бъдат решаващи за бъдещето и на тримата, защото, ако един от тези играчи бъде продаден, то той може да се задейства ефекта на доминото и за останалите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай