Луис Суарес с шокиращи разкрития за Лудия

Легендата на Уругвай отправи сериозни нападки към Марсело Биелса

Луис Суарес с шокиращи разкрития за Лудия | StandartNews.com

Легендата на Уругвай - Луис Суарес, отправи сериозни нападки към селекционера на националния отбор Марсело Биелса. Футболистът вече изигра своя последен мач за "урусите" и сега направи скандални разкрития относно методите на работа на аржентинския специалист, известен с прякора си "Лудия".

"По време на Копа Америка имаше ситуации, които ме нараниха, за които не говорих в името на поддържането на хармония. Биелса дава пресконференция и казва прекрасни неща за хората, но имаше един ден в Ню Йорк, когато той ни помоли да не спираме и да не поздравяваме феновете. Изправих се и му казах, че независимо от това ще поздравим феновете", започна Суарес в местното уругвайско предаване "De futbol se habla asi".

"Много играчи проведоха среща, за да помолят треньора поне да ни поздравява с "Добро утро", защото той дори не казва "Здравей". Проведох петминутен разговор за това с Биелса като лидер на отбора и когато приключихме, той просто отговори "Mного благодаря".

В комплекс "Селест", където се събира националният отбор, персоналът няма право да влиза, да ни поздравява или да се храни с нас. Те дори трябва да внимават през коя врата влизат. Сърцето ми се къса, че така стоят нещата днес там", продължава Суарес.

"Матиас Весино беше първият, който го видя. Никой не задава въпроса защо човек като Весино, на 30 години, внезапно напусна националния отбор? Биелса накара Агустин Канобио да прави упражнения с играчите, които бяха там като спаринг партньори няколко дни. Това е пълна липса на уважение.

В бъдеще моля феновете да не обвиняват играчите, ако нещата се объркат. Биелса изолира цялата група, дори с начина, по който води тренировките", завършва настоящият футболист на Интер (Маями), пише "Топ спорт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай