Локо Сф разби Берое и оцеля в Първа лига

Кевин Маи отбеляза невиждан гол още в 15-ата минута

Локо Сф разби Берое и оцеля в Първа лига | StandartNews.com

Локомотив София разби с 3:0 като гост Берое в среща от 34-ия кръг на Първа лига в плейофите  от Групата на изпадащите. С този успех столичани, които са водени от легендата на българския футбол Красимир Балъков, на практика си осигуриха оцеляването в родния елит, където „червено-черните“ ще се подвизават и през новия сезон.

Тон за победата на гостите даде изключително куриозен и може би невиждан в Първа лига гол на Кевин Маи в 15-ата минута, пише gol.bg. Карлос Франса удвои в 42-ата минута, а Стефан Ламбезе в 69-ата минута оформи крайното 0:3. Заралии пък завършиха мача и в намален състав, след като Франсиско Сагардия получи червен картон в 79-ата минута.

След прибавените 3 точки Локомотив София си гарантира спасяването, събирайки актив от 36 точки и зае 12-ото място. Хората на Красимир Балъков няма как да завършат след 13-ата позиция и кръг преди края на сезона вече няма да треперят за мястото си в елита. Берое, който в този мач не игра толкова надъхано, след като постигна целта си, е 11-ти с 42 пункта.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай