Локо (Пд) спира ЦСКА за титлата

Пловдивчани направиха 0:0 на Армията

Локо (Пд) спира ЦСКА за титлата | StandartNews.com

ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив) завършиха 0:0 в най-интересния мач от 20-ия кръг на елитното ни футболно първенство. Двата отбора изиграха оспорван мач, изпълнен с много агресия и единоборства, но с малко футболни достойнства. Равенството намали шансовете на "червените" за титла. 

Първото полувреме бе скучно, без положения  и нито един удар в рамките на двете врати. Малко по-интересно бе второто полувреме, в което и двата отбора имаха своите шансове да стигнат до победата.

Най-добрата ситуация бе за Локомотив. В 66-а минута Георги Минчев проби от ляво и подаде на капитана Димитър Илиев, който с прехвърлящ удар прати топката в гредата. Последваха две положения за ЦСКА, но Жорди Кайседо не успя да намери рамката. В 70-а минута Юга свали с глава към Кайседо, който стреля добре, но над вратата. Малко по-късно  еквадорецът опита ножичен удар, но отново в аут.   

Възпитаниците на треньора Бруно Акрапович изпуснаха точки за втори пореден мач, след като преди седмица загубиха от Лудогорец. "Червените" не отбелязаха гол и в двата мача, а преднината на Лудогорец на върха в класирането може да стане 8 точки при успех в утрешното гостуване на Берое. Нулевото реми остави ЦСКА София на второто място с 40 точки, а Локомотив (Пловдив) е трети с точка по-малко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай