"Литекс" прибра милион от таран

"Литекс" прибра милион от таран | StandartNews.com

"Литекс" удари джакпот от 1 млн. лева. "Оранжевите" спазариха Исмаил Иса с шампиона на Молдова "Шериф". Роденият в Търговище нападател подписа за 3 години с новия си клуб, а според "Гонг" заплатата му ще възлиза на 250 000 лв годишно.

Той е впечатлил молдовците с изявите си в "Литекс". "За 26 мача има 12 гола, както и шест асистенции", отчете официалният сайт на тима от Тираспол.

По ирония на съдбата Иса може да застане на пътя на "Лудогорец" в Шампионската лига, защото молдовците са радват на доста добър коефициент.

Марто пробутва Валери на "Еспаньол"

В същото време Мартин Петров е на път да даде бял хляб в ръцете на Валери Божинов. По негова препоръка "Еспаньол" започна преговори с Божинов. Националът трябва да пристигне в Барселона с мениджъра си Джери Паломба, за да се разбере със "синьо-белите".

"Еспаньол" има доста проблеми в атака, след като е принуден да се раздели с основни единици. Затова се търсят евтини нови попълнения, които ще помогнат на клуба да чисти дълговете си. Бъдещето на Мартин също не е ясно. Договорът му изтича в края на месеца и според медиите едва ли ще бъде продължен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай