Левски стартира с хикс в контролите

Французин на проби с красиво попадение

Левски стартира с хикс в контролите | StandartNews.com

Левски не успя да победи УФА завършвайки 1:1. Това бе първата контролна среща на "сините" от началото на зимната подготовка.  Попадението за "сините" падна в 21-ата минута и бе дело на Джордан Н'Кололо, който е на проби. Французинът реализира от фаул с отлично изпълнение на около 25 метра от вратата, като не остави шансове на Беленов. Резервата Ловро Бизяк изравни от дузпа в 57-ата минута.

В 13-ата минута Н'Кололо стреля силно, но Беленов без проблем спаси. Малко след това пропуски направиха Яблонски и Юруков, а пред вратата на Ники Михайлов, който направи повторен дебют за Левски, нямаше особено много положения през първата част. Така на почивката резултата беше 1:0 в полза на Левски. В началото на второто полувреме Стоянович направи осем промени, като в игра се появиха Кръстев, Цветкович, Рейш, Горанов, Тиам, Мариани, Кабрал и Костов.

С влизането си пред Тиам се откри възможност да удвои, но стреля с глава в ръцете на вратаря. Възпитаниците на Славиша Стоянович стояха по-добре на терена от руснаците, но грешка на Мариани доведе до изравнително попадение. Халфът се опита да върне топката, но нескопосаното му действие изведе играч в зелено, който беше фаулиран от Кръстев в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана словенецът Резяк, който изравни в 57-ата минута. Въпреки допуснатото попадение "сините" продължиха да са по-настъпателни, но до гол така и не се стигна. Илия Димитров имаше възможност да поведе отново столичани напред, но стреля в ръцете на вратаря. В 74-ата минута хубав изстрел на Кротов от 22 метра се отби в дясната греда на Кръстев. До края на мача нямаше сериозни опасности пред двете врати. Така Левски записа хикс в първата си контрола срещу 14-ия в класирането на Русия. Следващата проверка на тима от "Георги Аспарухов" е срещу Хенан (Китай) на 25 януари. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай