"Левски" с емоционален клип в битката за спасение

Известни артисти, спортисти и певци дават рамо на "сините" в новата дарителска кампания

"Левски" с емоционален клип в битката за спасение | StandartNews.com

ПФК "Левски" предстви днес видео клип, който призовава феновете и “синята” общественост да помогнат на клуба в борбата за оцеляване. Видеото е продуцирано от Цветелин Димитров и Иван Георгиев, а в него участие взимат популярни личности - Богдана Карадочева, Христо Мутафчиев, Кирил Ефремов, Влади Варгала, Мария Гроздева, Александър Кадиев (на снимката), Маргарита Хранова, Йордан Йовчев, Горанов, Камен Воденичаров, Дивна и други. Новата кампания е под надслов #всички за "Левски". 

Клипът бе представен на специална пресконференция, на която бе стартиран поредния етап на кампанията за спасение на клуба от страна на привържениците.

"Само обединени българите по света може да спасим "Левски", заяви Наско Сираков пред медиите. Според изпълнителният директор на "сините" Павел Колев в чужбина живеят над 1,5 млн. българи, които могат да помогнат за спасението на клуба.

"Трансферният прозорец все още не е отворен на доста места. Има интерес към наши играчи. Това е другото перо, на което разчитаме да можем да покрием финансовата дупка, която се отвори между февруари месец и сега. Ние забележки към футболистите и персонала нямаме. Всички проявяват разбиране. Смятам, че ще се договорим с всички футболистите, които искаме да останат в клуба", заяви пред журналистите Сираков. - Всички са наясно, че ножът е опрял в кокала. Не спираме да работим по различни идеи. Странното е, че спонсори и рекламодатели, които сами ни търсиха в последно време се оказаха със сериозни проблеми в бюджета за реклама и се отдръпват. Сигурен съм, че с този клип ще дадем началото на сериозен оздравителен процес на клуба. Призовавам феновете да положат усилия в закупуването на абонаментни карти. Разчитаме много на това перо". 

Според Наско "Левски няма проблем с лиценза.

"Това е целенасочено - пускането на невярна информация. Дължим на Румен Чандъров някаква сума за Здравко Димитров. Феновете трябва да си сигурни, че в Левски няма да има тирета, запетайки, точки и т.н. Левски няма проблем с лиценза. Може да има проблем с европейския лиценз за догодина. Той може да се появи до 31 юли", допълни Сираков. Вчера той и Павел Колев са имали двучасов разговор с фракциите на феновете. "Посланието ми към всички тях е, че каквото и разделение и разногласие да има помежду им единствено заедно можем да помогнем на Левски. Всяко едно задължение може да бъде предоговаряно, но колкото по-бързо решим този въпрос, толкова по-бързо ще решим бъдещето на Левски. Ако трябва ще играем с юноши и собствени кадри, но Левски ще го бъде", категоричен и Сираков.

"Акциите на Тити са още в мен. Заради болестта му не успяхме да му ги прехвърлим. Следващата седмица, ако тестовете му са отрицатели ще задействаме тази процедура. Наистина тези акции са предвидени за продаване", разкри още мажоритарният собственик на "Левски". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай