"Левски" продаде Паулиньо в ОАЕ

"Сините" ще получат 250 000 евро

"Левски" продаде Паулиньо в ОАЕ | StandartNews.com

"Левски" договори продажбата Паулиньо, информират Дарик радио и dsport.bg. Крилото, който бе твърд титуляр на "Герена", ще продължи кариерата си в  Корфакан от Обединените арабски емирства. Стойността на сделката е 250 000 евро, разкрива Топспорт.

Сделката ще бъде официално обявена от столичния гранд, след като бъдат преминати някои технически детайли, които са задължителни.

В момента Паулиньо е смятан за най-скъпоплатения играч на "Левски".

Той пристигна при "сините" по времето на Делио Роси и Спас Русев. Бразилецът, който има и български паспорт, записа 97 мача, в които вкара 23 гола за Левски.

Отборът на "Левски" ще изиграе четири контроли по време на зимния си подготвителен лагер в Умаг, Хърватия, съобщават от клуба. "Сините" ще бъдат край брега на Адриатическо море от 14 януари до 3 февруари. Там към тях ще се присъедини старши треньорът Славиша Стоянович.

Първата проверка е насрочена за 20 януари срещу словенския Домжале. На 23 януари "Левски" излиза срещу Бачка Топола (Сърбия). На 27 януари "сините" играят срещу словенския Копер. Последната контрола е на 30 януари срещу друг словенски тим - Олимпия (Любляна).

"Сините" се прибират в София на 3 февруари, а последната проверка преди началото на пролетния полусезон в Първа лига е срещу Спортист (Своге) на 7 февруари.

Контролите на "Левски" по време на зимния подготвителен период:

20 януари - Левски - Домжале (Словения) - Умаг, Хърватия
23 януари - Левски - Бачка Топола (Сърбия) - Умаг, Хърватия
27 януари - Левски - Копер (Словения) - Копер, Словения
30 януари - Левски - Олимпия Любляна (Словения) - Умаг, Хърватия
7 февруари - Левски - Спортист (Своге) - стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", София
Началните часове на контролните срещи ще бъдат обявени допълнително.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай