Левски подготвя изненада за своите фенове

На "Герена" идва традиционен и труден противник

Левски подготвя изненада за своите фенове | StandartNews.com

Левски подготвя изненада за своите фенове. "Сините" са предвидили специален гост, който ще радва запалянковците с автографи и снимки пред Сектор "А" преди мача на тима с Берое на стадион "Георги Аспарухов" в петък. Двубоят започва в 19,00 часа, а "синята фиеста", с която феновете ще подгреят за мача, стартира в 17,30 ч. От Левски пазят в тайна кой е специалният гост.

"Сините" празници нямат край. Време е за нов такъв в петък вечер. Времето ще бъде хубаво, а на "Герена" идва традиционен и труден противник в лицето на "Берое". Мачът започва в 19:00 часа! В 17:30 почваме да подгряваме със "Синя фиеста".

Тъй като страстите от успеха над "ЦСКА-София" още ни държат, специален гост за автографи и снимки пред Сектор "А" ще бъде един от участниците в тази среща. Неговото име обаче ще разберете когато дойдете. Играчът ще раздава автографи от 17:45 до 18:45.

Очаква ви музика и хубава храна и забавления. Нашите партньори от Mr. Pizza също са готови да тестват футболните Ви умения. Ще има и шатра със забавление и за най-важните на стадиона - децата! Билетите са в продажба, елате да напълним стадиона и да се забавляваме. Защото заедно можем всичко!", пишат "сините" в своята официална "Фейсбук" страница.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай