Левски почва на 9 януари

"Сините" ще са на лагер в Сандански и Алания

Левски почва на 9 януари | StandartNews.com

Левски ще стартира зимната си подготовка на 9 януари, четвъртък. Първото занимание на „сините” ще започне в 15:30 часа на „Герена”. Възпитаниците на Петър Хубчев ще преминат медицински прегледи разделени на три групи. Съответно те ще се проведат на 9, 10 и 11 януари.

На 13-и „сините” ще стартират първия си подготвителен лагер, който ще се проведе в Сандански. Отборът ще тренира десет дни в южния град, след което на 23 януари се прибира в София.

Основната част от подготовката на „сините” ще стартира четири дни по-късно, когато тимът пътува за турския курорт Алания. В Турция спортно-техническият щаб е предвидил отбора да изиграе четири контроли. Една от проверките вече бе обявена. Украинският ФК Лвов вече се похвали, че на 3 февруари ще премерят сили с Левски.

През миналата година „столичани” се подготвяха в Кипър. Тогава треньор бе Славиша Стоянович, но по време на лагера бе заменен от Георги Дерменджиев.Лагерът ще приключи на 7 февруари, след което отборът се прибира в София. При подновяването на шампионата, още в първия кръг „сините” ще срещнат вечния си съперник – ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай