Легенда на сините каза от какво се страхува във Вечното дерби

Михаил Вълчев смята, че неговият отбор е по-добър

Легенда на сините каза от какво се страхува във Вечното дерби | StandartNews.com

Източник: Клубен сайт на Левски

Легендата на Левски - Михаил Вълчев, който вчера навърши 68 години, коментира ситуацията в тима преди дербито с ЦСКА.

Според него големият проблем пред Генчев е спадът във формата на някои основни футболисти.

"Срещу Ботев Пд Левски игра с човек повече дълго време, но това не беше използвано. Въпреки това смятам, че Левски бе по-силният отбор.

Това, което ми прави впечатление, е, че формата на някои основни играчи е спаднала. Алекс Колев и Мустафа Сангаре не показаха играта, която преди това демонстрираха. Струва ми се, че схемата с двама нападатели вече е разгадана от съперниците. Фланговете на противниците са доста по-затворени и липсват честите центрирания към нападателите. Колев и Сангаре се стараят и борят, но не им се получиха нещата. Алекс трябва повече да се движи.

В халфовата линия ми се струва, че на Фадига и Ел Джемили също им е паднала формата. Не са в оптимално състояние. Все пак би трябвало да си вземат всички поука от този мач и от предишните, където също стигнаха до трудни победи.

В Левски напрежението е огромно, феновете са много взискателни и винаги искат победи и резултати. В мачовете до този момент се видя, че Левски може много повече от това, което демонстрира в Пловдив.

Не сме в отлично състояние, но сме в по-добро от това на ЦСКА. Разполагаме с по-добри играчи от техните. При едно поражение на Левски обаче в този двубой ще се стигне до сътресения. Дано това да не се случи и да победим!", заяви Вълчев пред "Мач Телеграф".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай