Лайпциг вгорчи дебюта на Томас Дол (ВИДЕО)

Хановер продължава да затъва след 0:3 у дома

Лайпциг вгорчи дебюта на Томас Дол (ВИДЕО) | StandartNews.com

Дебютът на Томас Дол в Хановер 96 не стартира въобще добре, след като отборът му допусна загуба с 0:3 от гостуващия РБ Лайпциг в първи мач от 20-ия кръг в германската Бундеслига. Дол замени Андре Брайтенрайтер, след като той остави тимът на предпоследното място и бе в серия от осем поредни мача без победа, ала тази негативна поредица стигна до кота „9”.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Резултатът за Лайпциг бе октрит в третата минута от добавеното време, след като Марсел Халщенберг бе точен от дузпата, за да изведе РБ напред. Голът даде нужното спокойствие на по-добрия тим, а РБ удвои аванса си в 64-ата минута. Тогава именно Халщерберг центрира от корнер на далечната греда, където след отклонена топка стигна до Орбан, който я прати във вратата на 96 – 2:0. В 85-ата минута пък нов гол от корнер оформи класиката за Лайпциг. Този път Емил Форсберг центрира, а Уили Орбан отново засече и оформи крайния резултат – 3:0.

По този начин тимът на Ралф Рангник записа втора поредна победа и се утвърди на четвъртото място с 37 точки, докато Хановер 96 остана в опасната зона и е 17-и с 11 точки. В идния кръг Лайпциг приема Айнтрахт Франкфурт, докато Хановер 96 приема Нюрнберг в дерби на дъното в Бундеслигата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай