Крушарски не пуска Гонзо в "Левски"

Босът на Локо (Пд) иска неговата фирма да строи стадиона на "смърфовете"

Крушарски не пуска Гонзо в "Левски" | StandartNews.com

Президентът на Локо (Пд) Христо Крушарски разкри пред БНТ дали Георги Иванов – Гонзо ще остане в клуба или ще отиде в "Левски", какви са очакванията му за предстоящия след дни полуфинален сблъсък за Купата срещу Левски и разказа прелюбопитни подробности как е взел решение да помогне на „синия“ клуб със закупуването на 106 билета.  

Крушарски също заяви, че ще направи всичко, така че той да строи стадиона на Локомотив Пловдив. Причината е, че всички пари ще бъдат вложени изцяло в секторите. Ако пък чужда фирма вземе проекта, поне с два милиона ще се увеличи цената, разкри Крушарски.

„Ако бъда честен, се бях изпотил повече от футболистите ни по време на мача срещу Етър. Голямо напрежение, но пък добър край. Момчетата дадоха всичко от себе си. След два месеца и половина зимен сън е тежко. След третия мач вече ще влезем в релси“, започна футболният бос.

„За мен Левски винаги е бил един дразнител и един отбор, срещу който насъсквам много добре момчетата и те се справят идеално. Доколкото разбрах Гонзо е дал едно интервю вчера и е казал много точно дали ще остане в Локомотив Пловдив. Заявил е, че няма да ме предаде. Естествено, че искам да продължим съвместната си работа с Георги Иванов. Имаме цели и се надявам, че скоро ще има резултат“.

„Още преди пандемията шампионатът е почти завършил. Лудогорец е недостижим с тази разлика, която има. Ще е интересно второ, трето и четвърто място. Там зависи кой има най-здрава психика. Аз като гледам ние сме с най-добра психика. Ние сме спокойни, да го мислят останалите“, коментира класирането в efbet Лига Крушарски.

„Най-внимателно гледаме ситуацията в Левски. Снощи даже след последния мач между ЦСКА и Витоша имахме разговори с Бруно Акрапович, говорим си, не изпускаме нищо, което ни интересува. Левски винаги играе мотивирано срещу Локомотив. Ние обаче сме по-мотивирани. При тях е по-голямо напрежението. Пожелавам им успех, ама дано паднат. Ние тази година за Купата ще се борим като опълченците на Шипка и тя ще е наша“.

„В жеста с билетите се криеше приятелството с половин България. Стана доста интересна ситуацията. Появи си Тити Папазов с отворен прозорец на колата. Аз му казах да го затвори, че някой може да му подметне акциите. Той слезе и ми донесе билетите. Това беше спонтанно решение. Човек трябва да помага, когато има нужда, а не когато е добре. Мога да му пожелая на Тити успех“, разказа собственикът на „смърфовете“.

„Нашият стадион го правим за четвърта категория от УЕФА. Там вече нещата са изчистени, проектът е готов почти от две години. Запазва се същият капацитет. Много пъти съм казвал, че държа да строя стадиона аз, защото няма да сложа един лев печалба. Всички гласувани пари ще отидат в изграждането на секторите. Едва ли някои от строителите, които кандидатстват на конкурса ще даде такава цена и ще направи всички сектори. С 12 милиона трудно ще стане това нещо, като сложиш 10-15% печалба отиват едни 2 милиона – един сектор отива в джоба на някого. Не искам това да го позволя. Ще се боря на конкурса, защото не само ракети правя, ами съм и строител. Едва ли един стадион е по-сложен от завод за експлозиви“, заяви Христо Крушарски пред БНТ. Локо (Пд) приема "Левски" на 9 юни от 20,30 ч в първия полуфинал за Купата на България. Пловдивчани са настоящия носител на трофея. 

Сираков кани Гонзо в "Левски"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай