Контузеният Меси се завърна на "Камп Ноу"

Футболистите на Барса пак тренират в храма си след 3 месеца пауза

Контузеният Меси се завърна на "Камп Ноу" | StandartNews.com

Звездният тим на Барселона стъпи отново на терена на своя „Камп Ноу“ след близо три месеца пауза заради пандемията от коронавирус. Футболистите на треньора Кике Сетиен проведоха тренировъчното занимание на основния терен. В тренировката се включи и звездата на отбора Лионел Меси. Аржентинецът се подготвяше отделно от основната група.

Меси, който пропусна вчерашната сесия на тима заради лека мускулна травма на дясното бедро, днес се готви по индивидуална програма на облекчен режим на официални терен на "Камп Ноу" заедно с Нелсон Семедо, който се оплаква от болки в коляното. Ансу Фати също се подготвяше индивидуално. Самюел Умтити, който също през последните дни бе измъчван от травма тренираше на пълни обороти.

Меси публикува и специално послание в социалните мрежи: „Как ми липсваше...Искам отново да играя тук!“

"Капитанът на Барселона Лионел Меси има малка травма в десния квадрицепс (четириглавият бедрен мускул) и тренира сам, като прави специални упражнения, за да избегне ненужен риск само 7 дни преди Барселона най-накрая да се върне към мачовете. Той трябва да може да се върне към отборните тренировъчни занимания до няколко дни", съобщиха от клуба.

От Барселона остават спокойни за неговото състояние и са уверени, че той ще е готов да вземе участие срещу Майорка на 13.06 (събота).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай