Конър МакГрегър се оттегли от ММА

Звездата пред договор със световната федерация по кеч (WWE)

Конър МакГрегър се оттегли от ММА | StandartNews.com

Боецът от ММА Конър МакГрегър обяви, че поставя край на кариерата си. Ирландецът използва профила си в една от социалните мрежи, за да оповести решението си. „Здравейте, фенове. Едно бързо съобщение. Реших да се оттегля от спорта, известен в наши дни като смесени бойни изкуства (ММА). Пожелавам на всичките си бивши колеги успех. Сега се присъединявам към бившите ми колеги в това начинание, вече в пенсионирането. Пина коладите са за моя сметка“, написа МакГрегър.
Това не е първият случай, в който 30-годишният състезател слага край. През 2016 година той направи същото. Няколко месеца по-късно обаче се завърна за бой с Нейт Диас.
МакГрегър прави дебюта си през 2008 година, като в кариерата си постигна 21 победи и записва едва 4 поражения. Преди две години направи опит да пробие и в професионалния бокс, но бе спрян от Флой Мейуедър. 
Боецът е популярен с буйния си нрав. Наскоро той бе задържан, след като счупи телефона на свой фен в Маями. МакГрегър трябва да се изправи и пред съда по това провинение.
Изненадващото решение на Конър Макгрегър да се оттегли от света на UFC веднага засили слуховете, че ирландецът може да се превърне в новата суперзвезда на WWE, световната федерация по кеч. Той не би бил първата голяма UFC звезда с подобен ход. Това направи и Ронда Раузи, която е абсолютна легенда на UFC, а в момента се изявява с огромен успех в WWE. А слуховете за новото предизвикателство пред Макгрегър бяха подсилени от кечиста Фин Бейлър, който е негов сънародник. Той коментира съобщението на Макгрегър с "Ще се видим на Кеч мания, братко".
Легендарното събитие "Кеч Мания 35" ще се проведе през следващия месец и действително би било подходяща сцена, на която Макгрегър да се появи за първи път, ако действително има такива намерения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай