Кобрата се среща със Суши на 14 май

Атлетическата комисия на Калифорния изслушва и двамата преди да реши за лиценза на боксьора

Кобрата се среща със Суши на 14 май | StandartNews.com
  • Атлетическата комисия на Калифорния изслушва и двамата преди да реши за лиценза на боксьора

Кобрата ще се срещне отново със скандалната Джени Суши, която му спретна постановката с обвинение в сексуален тормоз. Скандалът тръгна след като българският боксьор целуна „репортерката”, известна като кралицата на голото суши, след мача с Богдан Дину.

ВИЖ ОЩЕ: Вижте как Суши танцува в скута на приятел на Пулев

Кобрата си навлече сериозни проблеми със закона заради това и сега е заплашен повече да не може да се бие в Калифорния заради местната Атлетическа комисия, която може да отнеме лиценза му.

ВИЖ ОЩЕ: Проговори човекът, заснел Кобрата и Суши

Именно на изслушването за окончателното й решение Пулев ще се срещне със Суши, която също е поканена и планира да присъства. Заседанието е на 14 май.

ВИЖ ОЩЕ: Наглост: Суши иска и WBA да накаже

„Тази жена не е мой тип. Не се страхувам. Имам още видеа, ако се налага”, каза Пулев пред германския вестник „Билд”. Вчера от страницата Pulev Sport разпространиха ексклузивни кадри от купона след победата на Кобрата, на който е присъствала е „омерзената” и „обидена” от целувката Суши. Видеото, за което се твърди, че е заснето около 3:00 часа сутринта показва как уж емоционално изтормозената Суши танцува сластно в скута на един от приятелите на българския боксьор, чието лице остава замаскирано на кадрите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай