Кобрата: Хюй Фюри е по-добър от братовчед си

Джошуа е арогантен, но ще му покажа нови неща, закани се Пулев

Кобрата: Хюй Фюри е по-добър от братовчед си | StandartNews.com

Българската звезда в профибокса Кубрат Пулев, който е претендент №1 за световната титла в тежка категория на IBF, заяви в интервю за Betway Insider, че Хюи Фюри е по-добър от своя братовчед и настоящ световен шампион  при най-тежките на WBC – Тайсън Фюри. През есента на 2018 г. софиянецът победи Хюи Фюри в столичната зала "Арена Аремеец".

„Хюи е подвижен и се движи бързо. Той е добър боец, но не мисля, че в него има нещо специално. Въпреки че все още смятам, че Хюи е по-добър от Тайсън Фюри“, категоричен бе „Кобрата“. 

Българският боксьор беше запитан какво мисли относно това, че Антъни Джошуа, който е световен шампион в тежка категория на IBF, WBO, IBO и WBA Super, се опитва да избегне двубой с родния атлет, за сметка на обединителен двубой за титлите в тежка категория с Тайсън Фюри.

„Това е много арогантно. Нека припомним, че той мислeше за Фюри преди сблъсъка с Руиз. Но животът показа, че е много лошо когато някой постъпва така. По тази причина той ще получи втория си нокаут в кариерата. След Джошуа ще дойде ред и на Фюри. Ще се бия с Тайсън Фюри, защото Джошуа ще загуби. Той (Джошуа) не ме смята за опасен, но ще му покажа наистина нови неща “, завърши родния боксьор, цитиран от boec.bg.


 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай