Клоп не иска да обвинява Салах

Египтянинът се заразил с коронавирус на сватбата на брат си

Клоп не иска да обвинява Салах | StandartNews.com

Мениджърът на шампионите от Ливърпул Юрген Клоп отказа да обвини нападателя Мохамед Салах, след като египтянинът се зарази с Ковид-19 след посещение на сватбата на брат си. Снимки и клипове от щастливото събитие показаха как 28-годишният голмайстор танцува, заобиколен от десетки други хора, но никой от тях не носи маска.

Заради положителния си тест за коронавирус Салах пропусна мача на Египет с Того от квалификациите за Купата на африканските нации, а по всичко личи, че няма да може да играе и в следващите поне три мача на Ливърпул във всички турнири.

В неделя Ливърпул приема лидера в класирането на Висшата лига Лестър Сити, като освен на Салах, мърсисайдци няма да могат да разчитат и на близо половината от останалите си титуляри. 

Централните бранители Върджил ван Дайк и Джо Гомес вероятно са аут до края на сезона, докато десният бек Трент Алекзандър-Арнолд също отпада от двубоя заради контузия от дербито с Манчестър Сити преди две седмици. Капитанът Джорджан Хендерсън е друг играч със здравословни проблеми след паузата за националните отбори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай