Хубчев: Желаехме повече победата и успяхме

Загубихме заради грешка, твърди треньора на Локо (Пд)

Хубчев: Желаехме повече победата и успяхме | StandartNews.com

По-голямото желание за победа бе в основата на победата над Локомотив (Пд). Това коментира треньора на Левски Петър Хубчев след победата с 1:0 над носителя на купата на България. Двубоят бе от седмия кръг на efbet Лига.

"Хареса ми желанието. Аз гледам с други очила, но определено имахме по-голямо желание за трите тчки, които бяха страшно ценни. Въобще не съм се и замислял за следващи или предни мачове. Подготвяхме се само за този двубой. Имахме повече желание, аз така го видях. Но видях и слабости, няма какво да крием и ще ги кажем в съблекалнята. Смените бяха тактически и една - просто за да забавим малко времето, а и самият футболист вече изчерпваше силите си", завърши Хубчев.

Според треньора на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович загубата е била плод на грешка допусната от неговите футболисти. 
"Оставяхме хора да се обръщат с лице към нашата врата, полузащитниците също не затваряха пространството, допуснахме грешка и ни вкараха гол. Понякога върви, а друг път не се получава. Опитвахме да ограничим Левски, но не пресирахме високо. Не знам дали нямахме ден, или момчетата не разбраха какво искам. Има такива мачове, няма какво да направим. Трябва да гледаме напред към дербито, а не назад. Този ден искам да го забравя възможно най-бързо. От утре започваме да работим за срещата с Ботев и искаме да играем силно пред нашите фенове. В последните 15-20 минути кой отбор имаше възможности и кой притесняваше другия? Имахме сили. В някои моменти физическата подготовка няма никакво значение", каза Акрапович.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай