Хубчев прави сериозни промени в Левски

Станислав Костов повежда атаката срещу Черно море

Хубчев прави сериозни промени в Левски | StandartNews.com

Треньорът на ПФК Левски Петър Хубчев е решен да направи промени в състава на Левски за гостуването във Варна на Черно море, твърди gong.bg. Двубоят на "Тича" е в събота, 22 февруари, от 14:15 часа.

Специалистът заложи на доста изненадваща единайсеторка в дербито с ЦСКА. Той бе пуснал Станислав Иванов в ролята на централен нападател, а отборът бе без класическо дясно крило - в зоната играха Филипе Нашименто и Франко Мазурек.

Очаква се срещу "моряците" Левски да излезе с класически таран, като най-вероятно ще започне Станислав Костов. До събота има доста време и в групата може да попадне и нидерландецът Найджъл Робърта. Нападателят лекуваше травма по време на първата част на подготовката, но вече е наваксал физическото си изоставане.

Срещу Черно море, Левски ще бъде без Филипе Нашименто. Португалецът получи контузия в края на мача с ЦСКА. Рамото му бе извадено и се наложи да си го намества сам още на игрището. 

Срещу варненци дебют за Левски ще направи Стайн Спиерингс.

Хубчев ще прави рокади и в защита. Причината е, че Рейш ще бъде наказан заради червения си картон в дербито. На разположение на треньора обаче ще бъде гръцкият бранител Янис Каргас.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай