Кейт поднесе голямата изненада. Кого ще подкрепи?

Ноле мери сили с Алкарас на Уимбълдън

Кейт поднесе голямата изненада. Кого ще подкрепи? | StandartNews.com

Кейт Мидълтън поднесе голяма изненада. Едно от редките й появявания ще е в неделя за финала с испанско участие. Но не в Германия, а на Уимбълдън.

Лоренцо Музети, младият талантлив италианец остави сърцето си на корта и спечели любовта на публиката, но беше надигран в 3 оспорвани сета в полуфинала на „Уимбълдън“ от 7-кратния шампион Джощович.

Карлос Алкарас също не с много зор спечели срещу Медведев. И така испанецът излиза на финал срещу Ноле, на когото това е първи финал за 2024 година.

За кого ще вика Кейт - за Джокера или Алкарас, не е ясно, но испанеца неволно си спечели гнева на британците.

"Неделя се очертава да бъде един чудесен ден за хората в Испания" - тези думи на испанеца бяха достатъчни, за да се стигне до сериозни освирквания по негов адрес на централния корт на Уимбълдън.

Разбира се, причината е предстоящият финал на Европейското първенство между Англия и Испания, който ще се проведе веднага след решителната битка за трофея на "свещената трева".

Англия досега никога не е ставала европейски шампион и може да се похвали само с един триумф на голям международен форум, а именно спечеленето Световно първенство през 1966-та година, така че беше ясно, че Карлос си играе с огъня.

След полуфинала Музети се поклони на Ноле като заяви, че никога досега не го е виждал да играе толкова добър тенис срещу него.

"Казах същото и на неговия екип. Мисля, че срещам Ноле за седми път в кариерата си, но никога не съм се изправял срещу подобна негова версия. Днес бях изключително впечатлен от тениса му. За пръв път играем на трева и настилката подхожда изключително добре на неговия стил. Какво да кажа за ретурите му? Направо бяха абсурдно добри.

Италианецът пък  спечели много фенове. Това е най-добрият минаващ удар, който съм виждал на шампионата, каза Ник Кирьос, коментирайки едно от великолепните разигравания, което продължи 15 удара и се развиваше с подчертано надмощие на сърбина, който движеше съперника си от ъгъл в ъгъл и изглеждаше, че Музети няма да може да покрие половината си навреме. Лоренцо обаче не само достигна до топката, а и пласира зашеметяващ бекхенд пасингшот по късия диагонал, използвайки единствено китката. Голяма част от феновете станаха на крака при изпълнението.

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай