Касияс: Тренировката ме спаси след инфаркта

Ако беше на друго място, нямаше да съм жив

Касияс: Тренировката ме спаси след инфаркта | StandartNews.com

Легендарният бивш вратар на Реал Мадрид Икер Касияс изказа благодарност към клубните лекари на Порто. Испанецът заяви, че това, че инфарктът, който претърпя миналата година, се е случил на тренировка, му е спасило живота. Вратарят получи инфаркт на 1 май 2019 година, когато бе на тренировъчната база на Порто.

"Ужасно се изплаших. Имах късмет, че в този момент бях на тренировъчен лагер и докторът действа много бързо. Той ми спаси живота. Ако това се бе случило на друго място, нямаше да съм сред живите", заяви футболната легенда, цитиран от "AS".

Касияс говори и за пандемията от коронавирус, която превзе света и гори доста бойно в Испания. "Трябва да се предприемат бавни, безопасни и твърди стъпки по отношение на възобновяването на футбола.

Основното е да настояваме хората да бъдат последователни и да слушат това, което ни се казва. Малко съм уплашен, но уверен, заради хората, които знаят всичко за него. Убеден съм, че се прави всичко възможно, за да се запази спокойствието на населението на света", заяви испанецът

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай