Какво си пожела Кобрата за рождения ден

Боксьорът ни иска да накаутира Джошуа

Какво си пожела Кобрата за рождения ден | StandartNews.com

Навръх 39-ия си рожден ден днес българският профи боксьор Кубрат Пулев си пожела да нокаутира Антъни Джошуа. Кобрата също така сподели пред BoxingScene.com, че не е получавал предложение да се отдръпне, за да може световният шампион на WBA, WBO, IBF и IBO да организира двубой с Тайсън Фюри за обединение на титлите с тази на WBC. В последните седмици все по-усилено се прокрадва подобна идея, като неин автор е мениджърът на британеца - Еди Хърн.
“Имаме подписан договор за тази битка и всичко е готово за нея, каза Пулев. - Работихме по този договор може би два месеца и не беше никак лесно да постигнем сделка. Но ето че контрактът е факт и аз съм готов. Не искам да чакам. Искам шампионска битка срещу Антъни Джошуа и ще го набия толкова добре, че да регистрира втория нокаут в кариерата си. Аз съм задължителният претендент, а правилата са такива, че той няма къде да ходи. Няма значение кой иска да се боксира с него или той с кого иска да се боксира. Антъни Джошуа трябва да се боксира с мен. Готов съм да се срещнем на всяко едно място. Няма значение дали е в Лондон или някъде другаде. Джошуа искаше да е в Лондон и ние се съгласихме, за мен не е проблем“, каза Кобрата.

Българинът отговори на въпрос дали би приел да отстъпи встрани, ако получи такова предложение.

„Не знам за оферта, която да ме накара да изчакам и да се отдръпна. Така че не знам дали бих приел, не съм се замислял по темата, защото искам да се кача на ринга срещу Джошуа. Вярвам, че този мач ще се проведе до края на годината. Чаках достатъчно дълго. Аз съм официален претендент, но съм отворен и за разговори, не е проблем. Ако някой дойде и ми каже нещо, предложи ми нещо, може би. Не знам, но нека е ясно, че аз искам този двубой, това е”, добави Пулев, който след загубата от Владимир Кличко през ноември 2014 година записа осем поредни победи. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай