Как да гледате на стадиона България - Унгария

БФС с разяснение за продажбата на билетите за баража

Как да гледате на стадиона България - Унгария | StandartNews.com

БФС излезе с важна информация относно връщането на феновете по трибуните. От централата обясниха, че ще има привърженици на полуфиналния плейоф за европейското първенство между България и Унгария. Също така всички закупени билети за първата дата - 26 март 2020 година, ще важат за предстоящия двубой на 8 октомври от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски".

Ето и цялото изявление на БФС

На свое заседание вчера изпълнителният комитет на УЕФА взе решение за частичното връщане на публика на международните футболни срещи под егидата на европейската централа. Както е известно, полуфиналният плейоф за европейското първенство между България и Унгария бе първоначално насрочен за 26 март 2020 г. 

Закупените за тази дата билети са валидни за предстоящия двубой, но поради нововъведените изисквания на УЕФА и българските здравни власти в условията на пандемията от COVID-19, тези билети следва да бъдат презаверени в централния офис на Ивентим. 

Съгласно новите условия, билетите трябва да бъдат персонализирани, а местата съобразени с установената дистанция. Крайният срок за презаверяването на билетите е понеделник 5.10.2020 г., 11:00 ч. като специално за целта централният офис на Ивентим на ул. „6-ти септември“ 58, София 1142 ще обслужва клиенти с работно време от 10:00 ч. до 18:00 ч. през уикенда. Притежателите на билети, които нямат възможност или желание да ги презаверят, ще бъдат компенсирани с пълната стойност на закупения от тях пропуск.

Напомняме че според разпоредбите на УЕФА на двубоя не могат да присъстват привърженици на гостуващия отбор.

Информация за продажбата на останалите места от позволения капацитет на стадиона ще бъде публикувана в най-кратки срокове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай