К-19 спира мач Фюри - Уайлдър

Всичко е било договорено преди пандемията

К-19 спира мач Фюри - Уайлдър | StandartNews.com

Председателят на „Мачруум боксинг“ Бари Хърн постави под въпрос провеждането на третия двубой между звездите в тежка категория Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. 
В първата среща двамата завършиха наравно през 2018 г., а през февруари тази година „Циганския крал“ тотално надигра американеца и му отне титлата на WBC, пише Гол. 
Двамата имат споразумение серията помежду им да се превърне в трилогия, но според бащата на Еди Хърн това може и да не се случи. Причината е, че споразумението е постигнато преди пандемията от коронавирус и заложените в него суми са прекалено високи за настоящата ситуация.

„Не виждам как Тайсън Фюри ще се бие с Дионтей Уайлдър. Причината е, че всичко е договорено преди COVID-19, не забравяйте, а преди се изгуби цяло състояние за уреждането на мач помежду им. Сега им дадоха нова сделка, според която трябва да се бият. Но тя беше базирана на стойностите отпреди 12 месеца, когато, в бокса, имаше много пари и всички харчеха като полудели. Не смятам, че замесените хора могат да си позволят Фюри срещу Уайлдър по вече договорените условия в днешно време“, каза Бари Хърн пред talksport.com, цитиран от Boec.bg.
 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай