Ивет иска олимпиадата в Токио да донесе щастие

В такива моменти е най-добре да си стоим вкъщи, категорична е Атлет №1 на България

Ивет иска олимпиадата в Токио да донесе щастие | StandartNews.com

Атлет №1 на България Ивет Лалова иска, когато следващата година Олимпиадата в Токио бъде открита, хората да са много щастливи. Това е акцентът от интервюто на Ивет Лалова специално пред NOVA.

"В такива моменти е най-добре човек да си е вкъщи. Мога да близо до моите родители, защото прибирайки се от Тенерифе бяхме в задължителна карантина и я спазвахме много стриктно", каза Ивет.

"На нас не ни трябва нищо конкретно за подготовка. Много пъти съм тичала по пътища, ливади, калища, така че така е и сега. Всички се оправяме по някакъв начин и искаме да сме стрикни. Водим подготовка, защото за да се спре за дълго време е много тежко", допълни тя.

"Това, което ме разплаква в Италия е, когато родителите на мъжа ми плакаха. Те живеят в Милано и не знаят какво се случва. Ще споделя нещо, което много ме нарани. Първият ми старт трябваше да бъде на 21-и май в Рим, след който имаше аудиенция с папа Франциск, което за мен беше много красив момент – чаках го с нетърпение".

"За мен година повече работа не е нищо с този къртовски труд. 20 години съм в спорта, така че ми доставя удоволствие. На мен ми се иска в момента, които бъде открита Олимпиадата хората да плачат от радост, че сме победили", завърши Ивет Лалова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай