Истински кошмар за шампиона на Англия!

Пет мача без победа за Ливърпул

Истински кошмар за шампиона на Англия! | StandartNews.com

Неочаквана криза стегна железен обръч около Ливърпул. Шампионът на Англия, феноменалният тим на Юрген Клоп е вече пет мача поред без победа и четири без отбелязан гол във Висшата лига!

Нещо повече. "Червените" прекъснаха гигантски период без загуба на "Анфийлд" - 68 мача и близо четири години. Тази вечер загубиха от Бърнли с 0:1.

С този неочакван резултат Ливърпул остава на 6 точки от водача Манчестър Юнайтед и никой в момента не знае как ще излезе от тази ситуация Юрген Клоп.

Отделно от това, продължава и съдиxският геноцид върху Ливърпул. Всяко спорно положение от началото на този сезон се свири в ущърб на шампионите, кооето съвсем не е за пренебрегване

.И тази вечер бе дадена дузпа за Бърнли при изключително спорно положение. С тази дузпа аутсайдерите спечелиха срещата.

Цунамито от контузии също има решаваща роля за кризата, в която изпадна тимът на Клоп. Отсъствието на фигури от световна величина във всички линии постепенно даде своето отражение.

За да се стигне накрая и до общия спад на играта на целия отбор, който изглежда предвидим, изчерпан и обезверен.

Феновете на тима са бесни. Те обвиняват и самия Юрген Клоп, че е предприел много промени в състава тази вечер. Фрапантният пропуск на Дивок Ориги също отприщи страстите на феновете и предизвика задаване на много въпроси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай