Искат Неделев от Турция и Русия

Ботев (Пд) се разделя с двама

Искат Неделев от Турция и Русия | StandartNews.com

Независимо от епидемията от коронавирус интересът към нападателя на Ботев (Пд) Тодор Неделев не спира. Според информацията от днес клубове от Турция и Русия са отправили контректни запитвания за голаджията. В момента шампионатът на Турция все още върви, а този в Русия беше спрян във вторник. Продажба на Неделев ще вкара сериозни финансови средства в клубната каса на "канарите", което с оглед прекъсването на първенствата ще е добра новина за бъдещето на Ботев.
Наскоро играчът бе обявил, че у нас ще играе само за "жълто-черните". През зимната пауза сериозно се заговори за интерес на куп отбори към Неделев, но националът остана в Коматево. В същото време стана ясно, че Ботев почти сигурно ще разчита на две нови попълнения от чужбина при подновяването на шампионата. Това са колумбиецът Фабио Бурбано и бразилецът Андерсон Барбоса.
Нападателите бяха привлечени през зимната пауза, но заради проблеми с документите и най-вече работните им визи така и не бяха картотекирани в БФС. Сега с времето съответните срокове ще са изтекли и двамата южноамериканци вече ще са на разположение на треньора Ферарио Спасов.  Той на няколко пъти вече подчерта, че ще разчита на тях, за да засилят конкуренцията в предни позиции.  През пролетта канарчетата реално са без централен нападател. Очаква се в следващите дни клубът да удължи първоначалния срок, който обяви без тренировки. От Ботев споделиха на сайта си, че ще се съберат на 23 март, но след предписанията на Медицинската комисия към централата това ще се случи най-вероятно на 30 март. Както е известно, Ботев не успя да се пребори за място в първата шестица, а Неделев успя да се възстанови от контузията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай