Илияна Раева разкри за гимнастичката беглец. Причината

Кой стои на дъното на тази история

Илияна Раева разкри за гимнастичката беглец. Причината | StandartNews.com

Илиана Раева разкри защо Елвира Краснобаева вече няма да се състезава за националния ни отбор по художествена гимнастика.

Според Раева една от причините е, че Елвира не е участвала на Олимпиадата и е обидена, но другите причини са в нейната майка, и че в семейството й имат проблем с едното  й братче.

Аз поканих майката на Елвира във федерацията, да и помогне съответната институция. Ние каквото трябваше да направим, го направихме.

Дадохме на Елвира български паспорт, тъй като тя е рускиня и идва на 5 години в България. Тя обаче е асбсолютен продукт на българската гимнастика. Развива се при треньора Светлана Юриевна във Варна и е изклюичително талантливо и прекрасно момиче, заяви Илиана.

Тя идваше на тренировки и ми каза в последния момент, че напуска България. Разбрахме, че още на Олимпиадата майка й търси контакат във Франция, но й е отказано. След това е говорила с Азербайджан, където също й е отказано. На детето не му е леко, но това е нейното семейство и тя ще тръгне със семейството си, добави Раева.

Каза ми, че й е мъчно и се разплака. Каза ми, че ще трябва да се прибере в Русия и да се състезава за друга държава, защото се налага да помага за лечението на нейното братче. За мен обаче причината е съвсем различна.

Майката е много амбициозна и смята, че Елвира неправилно не е участвала на Игрите в Париж. Но Боряна Калейн бе звездата, и ние решавахме между Елвира и Калейн, и Боряна ни донесе сребърен медал, заяви още по бТВ Илиана Раева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай