Ибрахимович с голово шоу

Шведът вкара 2 и донесе първа победа на Милан срещу Интер от 4 години

Ибрахимович с голово шоу | StandartNews.com

Завърналият се след лечение от коронавирус Златан Ибрахимович направи истинско шоу в дербито с Интер. Прекаралият Ковид-19 наскоро Златан Ибрахимович бе героят на дербито. Ветеранът откри резултата в 13-а минута след отсъдена дузпа за нарушение срещу самия него в наказателното поле. Първоначално вратарят на Интер Ханданович спаси удара на Ибрахимович, но при добавката шведът бе точен за 1:0.

Три минути по-късно Ибрахимович бе оставен непокрит и за втори път прати топката в мрежата. Последваха силни минути за Интер, Лукаку успя да намали в 29-а минута, а след това той, Барела и Лаутаро направиха пропуски. В 73-а минута Интер получи право да изпълни дузпа за нарушение срещу Лукаку, но малко след това реферът отмени решението си и отсъди засада. Лукаку можеше да изравни в добавеното време, но пропусна отлична възможност. Милан е лидер в калчото с пълен актив от 12 точки, а Интер е шести със седем точки.

В друга среща от кръга Сампдория победи Лацио с 3:0. Ветеранът Фабио Куалярела откри резултата в 32-а минута, а след това се разписаха Томазо Ауджело и Микел Дамсгор.

Сампдория е на девета позиция с 6 точки, а Лацио е 11-и с 4 точки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай