Четвъртък,

И Славия се нареди за пари от държавата

От: Пламен Вълков -
A
A
A

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg писмото на феновете на Левски до министър-предстедателя Бойко Борисов. Шефът на "белите" заяви, че държавата не бива да бъде майка за едни, а за други - мащеха. Той добави, че за разлика от други, славистите не са неблагодарни. 
"Какво значи държавата да кредитира директно Левски?! Имам представа как се кредитира - за да теглиш кредит, трябва да имаш някакво обезпечение. При Левски обезпечението са въздушните имоти. Някакви бъдещи, не знам какво, не знам що, само добри намерения и нищо конкретно.
Смятам, че ако държавата помага на Левски и има такива кредити, и ние ще искаме един такъв кредит, защото имаме нужда. Прекалено много се преекспонира какво става с Левски. Чакайте, има и други отбори - Славия, ЦСКА, Локо (Сф). В края на краищата всички на тази земя би трябвало да имаме еднакви права и еднакви задължения.

Ние спазваме своите задължения, редно е и колегите да спазват своите. Който не ги спазва, ще си понесе съответното наказание. Не може за едни да бъдеш майка, а за други - мащеха. Преди няколко години Пирин го изгониха от елита за 40 000 лева. Литекс го пратиха в "Б" група, когато извадиха отбора.  

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички