И Барса - Наполи остана без публика

"Каталунците" губят милиони, в Испания ще играят на празни трибуни и в първенството

И Барса - Наполи остана без публика | StandartNews.com

Реваншът от осминафиналите в шампионската лига Барселона - Наполи, който е насрочен за 18 март ще се играе без публика, заради епидемията от коронавирус. Новината бе съобщена от пресслужбата на "каталунците". Първата среща играна в Италия завърши 1:1. Провеждането на мача на "Капм Ноу" без публика автоматично означава загуби от няколко милиона от билети за домакините. По-рано стана ясно, че и реваншите от ШЛ ПСЖ - Борусия (Д) тази вечер и Валенсия - Аталанта (11 март) също ще са на празни трибуни. 

Междувременно Ла Лига излезе с официално съобщение, в което информира клубовете от Примера и Сегунда дивисион, че мачовете от следващите два кръга ще се играят при закрити врата. Правителството изпрати това решение на Ла Лига, която го е съобщила на всички клубове.

Всички училища в Мадридска област ще затворят в сряда за две седмици заради коронавируса, предаде "Асошиейтед прес", като се позова на испанското национално радио. Мярката ще засегне над един милион ученици. Над половината случаи на заразяване с коронавирус в Испания са в столицата Мадрид.

По-рано вчера властите в Страната на баските, област в Северна Испания, съобщиха, че затварят образователните центрове в регионалната столица Витория, където има най-много случаи на заразени с коронавирус след Мадрид.

Случаите на заразени с коронавируса в Испания вече са над 1000. 28 души са починали, предаде "Франс прес".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай