Понеделник,

Гришо си търси специален треньор

От: сс -
A
A
A

Григор Димитров играе без треньор. Топракетата ни потвърди новината, пусната от БЛИЦ, на пресконференцията днес.

Българинът за последно работи с Радек Щепанек, а преди това му помагаше Андре Агаси. На пресконференцията днес обаче Гришо призна, че вече е без наставник в подготовката.

"В момента нито имам треньор, нито имам правилната програма. Работя върху доста неща в момента. С Андре винаги сме поддържали контакт. Той винаги е там, ако се нуждая да говоря с него. Цяла енциклопедия е, когато говорим по телефона, трябва да имаш час и половина свободен. Специален човек е.

Не съм в  паника в момента да намеря треньор. Винаги съм си мислил, че когато нямам някой до себе си, е трудно да тренирам. В миналите месеци обаче сам съм правил неща, които не бях правил. Нужно е да имаш свобода, да намериш себе си, да станеш по-близък със себе си. Какви ли не разговори нямах със себе си по време на мач. Интересно беше, но все пак няма как без треньор, ако искаш да стигаш по-напред. Но няма и да бързам", сподели Григор.

Димитров каза няколко думи и затова какъв трябва да е следващият му треньор, наблягайки на това, че между тях трябва да има химия.

"Относително е. Все пак толкова време ще говорим заедно. Винаги ще е добре да имаме химия един с друг. Всеки може да играе тенис на нашето ниво. Понякога мачът се решава от две-три точки и треньорът има роля", обясни Гришо.

 

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички